2020-03-01 10:35:28• hírek • Fizetett tartalom

Hétfőtől teljesen új, tavaszi árukészlettel várnak a Seky üzletei

A tavasz a megújulus időszaka. Ilyenkor friss erővel éled fel a természet, a virágok és fák visszaveszik a legszebb színekben pompázó ruhájukat. Hogy mi is energikusan indítsuk ezt az évszakot, érdemes egy kis télűzést végezni. Persze nem kiszebábégetésre gondolunk, hanem arra, hogy a vastag, szálai között még mindig a téli hideget őrző pulcsikat rakjuk el, helyüket vegyék át a trendi, tavaszi darabok.

Amennyiben te már megejtetted ezt, viszont úgy gondolod, hogy jól jönne a családnak néhány új, minőségi darab is, akkor mielőbb térj be sokak kedvenc használtruha-kereskedésébe, ugyanis március 2-től a Seky teljesen új, immár tavaszi árúkészlettel várja a vásárlókat. 


Ha szeretnél lecsapni a legklasszabb blúzokra, szoknyákra vagy egyéb, évszakhoz illő kiegészítőkre, térj be a Seky Szabadság tér 16. szám alatti vagy a Ravensburg utca 7. szám alatti üzletébe, ahol minőségi ruhák széles választékkal várják a vásárlókat. Amennyiben a következő napok során nem tudsz betérni egyik üzletbe sem, akkor kövesd figyelemmel a Seky honlapját, ugyanis innen első kézből értesülhetsz a legfrissebb akciókról és kedvezményekről, illetve a folyamatosan megújuló árukészletekről. Ugyanakkor kövesd a Szatmár.ro oldalát is, hiszen hamarosan egy különleges nyereményjátékot indítunk a Seky jóvoltából, menynek során több ajándékutalvány is gazdára talál majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: